26. lokakuuta 2019

Ystävät!

Näinä maailman aikoina tuntuu siltä, että tosi ystävien merkitys vain lisääntyy lähiperheen lisäksi. Minulla onkin ollut onni saada ystävikseni jo kauan sitten ihmisiä, jotka ovat rinnallani edelleen. Eräisiin heistä tutustuin jo yli 40 vuotta sitten. Kun tutustuin edesmenneeseen puolisooni, tutustuin myös näihin ystäviini. He olivat mieheni opiskelutovereita.

Perustimme jokunen aika sitten Heleijat -ryhmän (nimi tulee etunimistämme), jonka jäseninä me viisi tapaamme muutaman kerran vuodessa. Toki muutenkin erilaisin ryhmittymin. Me Heleijat käymme taidenäyttelyissä, syömässä, kahvittelemassa ja höpöstelemässä. On käyty Tallinnassa ja useinkin Helsingissä. Eilen kävimme Tampereella. Seuraava yhteinen hetki on sitten alkuvuodesta.

Mikä meitä pitää yhdessä hyvinkin erilaisista elämäntilanteista huolimatta? Itse uskon, että kun olemme aitoja itsejämme ja annamme arvon toisillemme, se kantaa. Kukaan ei esitä mitään muuta kuin on. Tukea ja apua saa, kun sitä tarvitsee. Ystävät. Minulle he ovat tärkeitä ja rakkaita. 💖

Meitä yhdistää myös lähes samanikäisyys,
kiinnostus taiteeseen eri muodoissaan ja "silmälasit". 

Minun syntymävuotenani syntyi myös mangahahmo Astro Boy.

Kävimme siis Tampereen taidemuseossa, jonka pihalla rengasankka.

Helmiystävykset löysivät ihanan Amurin Helmi -kahvilan.

Näihin päivän matkoihin riittää yleensä yksi tutustumiskohde.
Meidän kulkemisemme on hidasta, koska pysähtelemme
usein puhumaan ja nauramaan yhteen ääneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti